RSS Feed

AJANKOHTAISTA

Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ylläpitämä ja hallinnoima Kosmetiikan allergiaportaali osoitteessa www.kosmetiikka-allergia.fi on nyt maksuton palvelu!

Palvelu auttaa kaikkia valitsemaan itselleen sopivia kosmetiikka- ja hygieniatuotteita: kosmetiikka-allergiset voivat tilata tuotelistauksia allergioittensa suhteen sopivista kosmetiikka- ja hygieniatuotteista, ja sen lisäksi portaalissa on huomioitu myös tuoksuyliherkät ja heille löytyy oma erillinen tuoksuttomien tuotteiden listaus.

 

SYKSYN 2020 VERTAISTUKI -ILLAT

Homeherkät jatkavat tapaamisiaan SYKSYLLÄ torstaisin, ELOKUUN tapaaminen 20.8. klo 18, kIRJURINLUODON nuotiopaikalla. Kokemäenjoen ylittävästä Raumansillasta heti vasemmalle.
Vuonna 2020 tapaamiset jatkuvat aina kuukauden kolmantena torstaina. Vertaistuki-illan muista kokoontumispaikoista ilmoitellaan myöhemmin.

Tilaisuuteen voit tulla juttelemaan ja jakamaan  kokemuksiasi (ei tarvita yhdistyksen jäsenyyttä). Tervetuloa!

Liikuntabingo, lisätietoja Allergia-, iho- ja astmaliiton sivuilta, www.allergia.fi/luontoliikkujat

 

 

Yhdistyksen hallitus 2020

Eija Vaajakari (puheenjohtaja), Leena Tingander (varapuheenjohtaja), Kirsi Karuneva, Tiina Eerola, Anitta Jääskeläinen, Armi Kannisto (sihteeri), Allis Lehti, Leila Mäkelä, Mari Seppälä, Jouni Mettälä ja Iina Manninen.

 

YHTEYSTIEDOT

Satakunnan Allergia- ja Astmayhdistys ry

Yrjönkatu 12 A 8
28100 PORI
(Hallitalo, käynti kävelykadulta)

OTA YHTEYTTÄ

Allergia- ja Astmaliitto

Kirjautuminen